Idioma Castellano
Licencia de Creative Commons
Meteo Música by Asociación Ecometta is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.
Creado a partir de la obra en http://www.meteomusica.com/.Meteo-Música ja està a Facebook´
En el dia en què es va celebrar el dia Mundial de la Ràdio, el 13 febrer 2015 vam estar a Ràdio 4 de Ràdio Nacional d'Espanya. El nostre amic Roger Soler ens va entrevistar sobre les 15:00 hores i vam parlar de les nostres web i el nostre projecte.

Li donem les gràcies des d'aquí, tant a Roger com a tot l'equip de Ràdio 4. Podeu escoltar l'entrevista clicant sobre aquest enllaç.

Además de una previsión meteorológica especial para moteros también podrás escuchar y elegir música de las gustan a los que aman las motos y la carretera.

Article especial de Briana des NewYork sobre l'espectacular cor
PS22


2


Benvinguts a

Web oficial. Rebutja imitacions

     


Audio-therapy room
Notícies i curiositats Top 5 Meteo-Musicals El Bagul de Ramon i Fina Sonoteca Terapèutica

NOTICIES

Dilluns 17 de gener de 2022
Meteo-Música ha supervisat els 2771 enllaços a vídeos musicals relacionats amb la Meteorologia


L'any 2022 és un any molt important per a nosaltres i el comencem amb una supervisió d'enllaços, tasca gens fàcil perquè yotube i d'altres plataformes de vídeo, canvien els enllaços o hi ha comptes que es donen de baixa i desapareixen les cançons. Un total de 255 enllaços nous amb les seves conseqüents cerques, han estat realitzades en un total de 24 hores de treball continuat en 3 dies. Podeu veure el resultat clicant sobre els nous enllaços dels artistes que hem posat amb fons vermell. Actualment estem treballant per remodelar seccions i afegir nous temes musicals.

***************************************************************


Propera incorporació a Meteo-Música amb un vídeo espectacular